The worst things in life come free to us.

Jag har bestämt mig att börja en ny novell, Den kommer hetta The worst things in life comes free. 

Handling;

Jenna Knight är femton år men hon har upplevt så mycket mer än någon annan vuxen har behövt gjort. Man kan minst sagt säga att hon har haft ett tufft liv. Nu när hennes hussköterska har blivit mördad så har hon ingen kvar och det blir underrättelsetjänsten MI6 som står för hennes underhåll. Det enda som betyder något för Jenna är hennes arton-årsdag, då hon kan bli fri och bestämma över sitt eget liv. Men innerst inne så vet hon att hon aldrig kommer bli fri för att hennes förflutna kommer aldrig att försvinna utan kommer att jag henne i resten av hennes liv. En annan sak som hon är helt säker på är att Alan Blunt chefen för organisationen kommer aldrig att släppa klorna om henne, för hon är ju som sagt den bästa agenten man kan få tag på.
Följ Jennas liv med utpressningar, hot, livsfara, psykiskt smärta och hennes möte med ett visst pojkband.

 

 

Om ni har läst böckerna om Alex Rider så kommer jag göra en tjejvariation utav det, om ni inte har läst böckerna så behöver inte inte bry er om det. 


I`M ALIVE!!

Jag har intalat mig själv att jag ska försöka börja skriva på novellen igen. Det är bara det att jag är så missnöjd med  hur jag har skrivit de första kapitel, så jag kanske kommer radera något eller kanske till och med alla o börja om från början igen!

RSS 2.0